top of page
achtergrond1.jpg

Over mij

Mijn naam is Pascal van Wier en ik ben geboren te Amsterdam in 1968.

Passie4energie is in 2013 al 'geboren' nadat ik zelf al een tijdje op zoek was naar wat ik nou echt leuk vind, iets waar ik passie voor voel. 

Door het werken in de makelaardij, kwam ik erachter dat ik het werken met mensen, het adviseren en hulp bieden mij na op het hart liggen, het dienstverlenend bezig zijn. Mijn doel is dan ook, net als bij het aan- of verkopen van een huis, dat jij met een gerust hart, tevreden en ontspannen de deur uitloopt en ook echt geholpen bent. Ook is een van mijn doelen om jou wat meer (zelf)bewuster te maken.

In maart 2012 heb ik mijn certificaat "Pranic Healing" behaald. In september 2013 ben ik wat serieuser gaan healen, maar dit werd onderbroken door andere bezigheden in mijn persoonlijke leven. Nu 2022, is Passie4energie als herboren en sta ik weer helemaal voor jou klaar!

Het is weer tijd om te gaan healen, een momentje voor jezelf, een cadeautje ook om weg te geven! Lees onder Ervaringen een aantal reacties van mensen die jou al zijn voorgegaan.

Werkruimte Passie4energie.jpg
achtergrond1.jpg

Hoe het begon... 

Omdat ik altijd al met gevoel en mijn intuitie leef had ik doen besluiten om er iets mee te doen. Ook stond ik middenin een veranderde wereld en was ik in aanraking gekomen met mensen die ook met energie werken. Hierbij kan je denken aan Quantum Touch, Reiki, Munay Ki inwijdingen en noem maar op. Het heeft mijn interesse gewekt en ik kreeg het duwtje in de rug om met mijn 'gave' iets te doen.

Na het behalen van mijn certificaat, heb ik in het begin mensen uit mijn directe omgeving een healing gegeven, dit had voor mij niet direct het gewenste resultaat en mede door andere verplichtingen raakte het healen een beetje op de achtergrond.

Na een periode, waarin ik veel heb bijgeleerd, heb ik besloten het healen weer op te pakken. Eigenlijk moet ik zeggen dat het bij 'toeval' (voor zover dat bestaat) weer op mijn pad kwam. Door veel te lezen over dit soort dingen, kwam ik op een website terecht waar veel geschreven staat over chakra's. Het toeval wil dat ik intuitief te werk ging en hierbij een nieuwe dimensie ontstond om de draad voor het healen weer op te pakken.

De passie die ik voel bij het healen is om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken, zodat ik vanuit liefde kan geven en jij in liefde mag ontvangen. En zo is ook de naam voor mijn praktijk ontstaan, "Passie4energie" vanuit mijn hart en in combinatie met mijn eigen gekregen geboortenaam, Pascal.

Nu is dit hèt moment om de draad en de passie voor het healen weer op te pakken. Mijn stap voorwaarts wordt beloond met blije mensen en mijn ervaring groeit met de dag. Ik hoop jou ook te ontmoeten en te kunnen helpen. 

Met liefde geven en met liefde ontvangen,

Pascal

Passie4energie
Pranic Healing ***lichaams- en energiewerk ***
Met liefde geven en met liefde ontvangen

bottom of page