top of page

Wat is er mogelijk?

Skelet pijn zw-w.jpg

Heb je last van hoofdpijn of migraine, koorts, keelpijn of oorpijn?

Een verkoudheid met hoest en een verstopte neus, maagklachten, diarree of juist constipatie?

Pijn in de onderrug of een vastzittende schouder en een stijve nek?

 

Met Pranic Healing kan ik jou klachtenvrij maken. Ik zal altijd een totaal healing uitvoeren en jouw chakra's -welke verband houden met het probleem dat je hebt, krijgen extra aandacht. Voor alles is een oplossing. Bij mij ben je letterlijk in goede handen.

Pranic Healing is snel en effectief. In beginsel kan het zijn dat je er niets van merkt, maar de behandeling werkt zeker nog een dag of 2-3 door en helpt jou met jouw gezondheid.

Met behulp van Pranic Healing, waarbij ik de chakra's 'lees', voel ik de energie, een healing werkt helend (zoals het woord al zegt) en maakt je meer (zelf)bewust. Het geeft je inzicht in jezelf wat je nu ervaart en de

keuzes die daaruit voorkomen. Hoe gezonder jouw lichamelijke conditie is, des te vitaler is jouw krachtveld van je aura en daarmee ook jouw levenslust.

Ieder mens heeft een andere ‘energie’ om zich heen. Je kent vast wel het gevoel dat als iemand dichtbij staat (bijvoorbeeld in de rij bij de kassa, of in de tram of bus), dit kan onprettig aanvoelen en dan wil je een stapje opzij doen. Dat is de energie die je voelt, de aura om iemand heen.

Healing om gezondheidsredenen

Wanneer jij met jouw gezondheid stoeit is het mogelijk om dit probleem te verlichten of zelfs te genezen. Ik wijs jou er wel op dat, bij twijfel, je altijd een bezoek aan jouw arts moet brengen. Pranic Healing is geen reguliere geneeskunst, maar een alternatieve geneeswijze. Klik nog even op Wat je nog moet weten

Op dit moment is het alleen mogelijk om een healing op afstand te ontvangen (vanwege Covid-19).

Wanneer wij hebben afgesproken, lig jij lekker op een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Steek een kaarsje aan, een wierookje, een rustig muziekje op de achtergrond. Maak het zo prettig mogelijk voor jezelf. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop hebben wij even contact om de 'resultaten' van de healing te bespreken. Heerlijk toch, zo'n cadeautje voor jezelf, dus waar wacht je nog op? 

Ook kinderen kunnen een healing ontvangen. Juist kinderen. Zij staan erg open voor allerlei prikkels, wifi, misschien al met social media bezig. Dit zorgt voor veel 'vervuilde' energie in hun systeem, ik maak dat graag schoon. Ook kleine kinderen die bijvoorbeeld slecht slapen wil ik graag helpen, zodat ook jij als ouder rust ervaart wanneer de kleine man of vrouw fijn in dromenland is. 

En als laatste: Als dit een cadeautje voor jou is, is het ook een cadeautje voor een ander. Geef eens iets anders, geef een cadeaubon! Deze cadeaubon kan ingewisseld worden voor een healing t.w.v. EUR 49,50, maar ook voor een workshop van Touch of Passion t.w.v. EUR 55,- Een combinatie van healing + workshop is ook mogelijk, dat bied ik aan voor EUR 99,- Kijk voor meer informatie over de workshops op www.touchofpassion.nl

Cadeaubon P4E-ToP.jpg

De behandelingen in het kort (ga met de muis over de blokken)

Healing - afstand.jpeg

Healing op afstand mogelijk, uitsluitend na het maken van een telefonische afspraak, bel nu

06-12 565 334

Healing op afstand

Passie4energie

Passie4energie

Anne Geddes - Healing voor kinderen (sla

Kinderen 0-12 jaar geef ik een healing m.b.v. een foto, bel nu

06-12 565 334

Kinderen 0-12 jaar

Passie4energie

Cadeaubon P4E-ToP.jpg

Origineel om cadeau te geven, voor healing en/of workshop. De cadeaubon wordt per post verstuurt. Mail nu naar passie.pvw@gmail.com

De cadeaubon

Passie4energie
Pranic Healing ***lichaams- en energiewerk ***
Met liefde geven en met liefde ontvangen

bottom of page