top of page

Wat is Pranic Healing?

Pranic Healing is een alternatieve geneeskunde en maakt gebruik van Prana, Ki of levensenergie met als doel het fysieke lichaam te laten herstellen van allerlei ongemakken. Pranic Healing heeft invloed op deze energie en op het onzichtbare energielichaam van de persoon die een healing ontvangt.

Healing betekent letterlijk dat je weer 'heel' wordt. 'Genezing'. 

Pranic Healing werkt met het menselijke energieveld, de aura en chakra's en is gebaseerd op 2 belangrijke wetten:

 

* de wet van zelfgenezing; het lichaam is in staat om zichzelf te genezen en

* de wet van levensenergie; het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf in stand

   te houden.

Pranic Healing maakt hiervan gebruik om gezondheid te bevorderen doordat het de stroming van levensenergie door en om het lichaam verbetert. Dat gebeurt ook bij (drukpunt) massage en acupunctuur, alleen wordt bij Pranic Healing het lichaam niet aangeraakt.

Prana of Ki is de levensenergie die het lichaam in leven houdt en gezond houdt. De healer reinigt de chakra's van de 'patient' en projecteert daarna de Prana op de ontvanger, waardoor de ontvanger geheald wordt.

Pranic Healing geeft een enorme boost aan je gezondheid en jouw welzijn op het

lichamelijke, geestelijke en spirituele vlak. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben de wonderbaarlijke effectiviteit en eenvoud van Pranic Healing mogen ervaren en zijn overtuigd van de heilzame werking ervan. Ook is Pranic Healing een mooie manier als 'onderhoudsbeurt' om jouw lichaam en geest schoon te houden.

Wil jij weten wie de grondlegger is van Pranic Healing? Klik dan hier.

Passie4energie
Pranic Healing ***lichaams- en energiewerk ***
Met liefde geven en met liefde ontvangen

bottom of page